Lumea imaginara :X

Astazi…sau marog ieri ca a trecut deja 12 noaptea:)) am avut de facut un proiect in ora de romana. Profu’ ne-a impartit in 2 grupuri de cate 5 si ne a dat o tema destul de interesanta…. Trebuia sa infiintam noi, un fel de institut sau fabrica sau orice inventie de a noastra pentru beneficiul tarii pe care am primit. Echipa mea a realizat un proiect realist si la subiect, fara sa aberam prea mult si fara sa ne imaginam prea multe, ne-am bazat pe resursele naturale ale tarii Camerun si am creat o fabrica. Problema era ca tara respectiva este o tara saraca, din africa.

Cand am vrut sa cerem guvenrnului sau marog, statului un suport (teoretic) ne-am pus intrebarea, daca este saraca tara ce ne facem?! doar este un proiect realist. Profu’ ne-a zis ca putem sa inventam ce vrem noi, si eu am stat si m-am gandit… CE TARE AR FI DACA NOI AS PUTEA SA INVENTAM SAU SA VISAM CA AVEM CE DEFAPT NU AVEM.

Imaginati-va cat de genial ar fi daca puteam doar sa ne imaginam ceva si s apara!?pur si simplu, fara prea mult efort, oare am putea aprecia ce vom primi fara efort?!

Eu sincer, nu sunt o persoana visatoare, eu sunt realista, cateodata prea realista dar totusi nu cred in ceva pana ce nu il vad in fata  ochilor, dar vorbele spuse de domnul profesor m-au remarcat. Doar trebuia sa facem un proiect realist si sa luam totul in serios nu?!

Doar cand a spus “imaginati-va, inventati ca se poate” am stat sa ma gandesc, oare doar daca ne imaginam ceva sau inventam putem sa ne indeplim visele?! Daca, teoretic vorbind, noi chiar am fi fost o companie mare de snacks-uri din resurse naturale, ce am face daca guvernul ne ar spune “ne pare rau, nu avem bani..imaginati-va ca avem”?!

Lucrul acesta m-a pus pe ganduri pentru ca, un om foarte destept a zis o data “Dreamers live forever”. Oare asa este?! Oare doar prin vise puteam supravietui in lumea asta?!

Advertisements

1 Response to “Lumea imaginara :X”


  1. 1 Ynes March 8, 2009 at 9:55 am

    lol:))
    ce faceti si voi la ora de romanaa:))


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s
Advertisements

%d bloggers like this: